FISH AND VEGGIES

Niels-grill-smoke-divider

Liever een keer vis op de BBQ met bijbehorende groentegarnituren? Met de diverse BBQ’s kunnen we ook zonder vlees uitstekend uit de voeten. Benieuwd hoe? Dan is de workshop Fish & Veggie hier perfect voor. Je hebt iets nodig wat krokant is, iets wat massa geeft, iets romigs. Dus we gaan nadenken over verschillende structuren en smaken en zo creëer je een spannend gerecht en er zit nergens een vleesvervanger in. En dat is hoe je vegetarisch beter gaat koken en dus ook barbecueën. Daarnaast leer je diverse behandelingstechnieken, grillmethodes en de do’s en don’ts op het gebied van barbecueën. Uiteraard sluiten we af met een heerlijk dessert van de BBQ, want dit mag natuurlijk niet ontbreken!

Moeilijkheidsgraad

Deze workshop is ideaal voor beginners en semi-ervaren BBQ’ers

Groepsgrootte

Minimaal 10 tot maximaal 25 personen.

Workshop aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Nielsslagerij_Tubbergen_Grill&Smoke
Nielsslagerij_Tubbergen_Grill&Smoke
Special
Meet The Bastards