SPECIAL

Niels-grill-smoke-divider

We gaan vlammend aan de slag met de mooiste kwaliteit stukken vis, rundvlees en varkensvlees. Deze gaan we samen met speciale kruiden en BBQ-rubs bereiden. Met deze workshop leer ik je alle ins & outs. We bereiden vlees, vis en de (on)nodige groenten. Daarnaast behandelen we op welke manieren en met welke technieken kwaliteitsvlees bereid kan worden. Zo kun jij de volgende keer jouw gasten verassen met een inspirerende en smaakvolle BBQ! Welke gerechten moet je je voorstellen? Je begint met ‘light’ met een bite en na de warming-up maak je op correcte wijze de Côte de boeuf klaar met speciale BBQ kruiden. Vervolgens gaan we een gehele zalmzijde op een rookplank klaarmaken en een lekker stuk varkensprocureur. We sluiten deze sessie af met ananas van de grill, gemarineerd met whisky en een goede bol schepijs. Deze workshop is een must voor BBQ-liefhebbers die wat meer willen dan een ‘stan- daard’ workshop!

Moeilijkheidsgraad

Deze workshop is ideaal voor beginners en semi-ervaren BBQ’ers

Groepsgrootte

Minimaal 10 tot maximaal 25 personen.

Workshop aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Nielsslagerij_Tubbergen_Grill&Smoke
Nielsslagerij_Tubbergen_Grill&Smoke
American Style
Fish and Veggies