GRILL EN SMOKE

Niels-grill-smoke-divider

Naast onze ‘gewone’ catering en barbecue kunnen er ook diverse BBQ workshops en een heerlijke BBQ catering worden verzorgd op gewenste locatie. Niels’ Grill & Smoke, waar eigenaar Niels in 2020 mee is begonnen, kan in welke vorm dan ook uw BBQ workshop of catering in uw eigen achtertuin (of op een andere locatie) verzorgen.

GET YOUR HANDS DIRTY

Niels-grill-smoke-divider

Geweldige smaken ontstaan doordat er gewerkt word met verse producten en doordat we werken met BBQ’s, dat op kwaliteitshoutskool wordt gestookt. Het houtskool dat gebruikt wordt, geeft zijn eigen aroma en door hierin te variëren krijgen vis, vlees en diverse groenten een karakteristieke smaak. Naast deze heerlijke smaken is het altijd een belevenis wanneer er op locatie gewerkt wordt aan de lekkerste gerechten. Niels’ Grill & Smoke werkt met kwalitatieve en eerlijke producten met aandacht aan perfectie!

Leer de skills en bereid heerlijke gerechten
Ieder geniet van gezelligheid samen met vrienden, collega’s en enthousiaste mede barbecueërs. Met een brede keus aan diverse workshops leer je samen het vuur te beheersen en heerlijke gerechten te bereiden.