Zeg maar gewoon ‘je’ hoor

Over ons

Niels’ Slagerij is gevestigd in het centrum van Tubbergen aan de Grotestraat 56. Middels verse, kwalitatieve en eerlijke producten gaan wij op ambachtelijke wijze voor een top resultaat. Een persoonlijke band met de klant is voor ons belangrijk en past binnen de slagerij en vinden wij het belangrijk dat de klant zich op zijn gemak voelt in onze winkel.

Vak op niveau

Geen gewone slager

Niels’ Slagerij en haar werknemers beoefenen hun vak op niveau, daarmee willen we ons onderscheiden. Wij kennen een vergaande service en bediening, wanneer je in de winkel producten koopt of dat wij de catering voor jou op locatie verzorgen, het team van Niels’ Slagerij staat voor je klaar.

Ambacht

Dagelijks vers voor jou bereid

Niels’ Slagerij heeft haar eigen worstmakerij waar de lekkerste worsten, vleeswaren en andere ambachtelijke producten worden geproduceerd. Wat dacht je van onze eigen rookworsten, Twentse bakleverworsten en onze droge worst. Daarnaast worden veel van onze vleeswaren, salades en hapjes dagelijks vers in onze productieruimte bereidt.

Werken met passie

De klant staat voorop

Naast het bovenstaande wat vooral gaat om het product, is het niet op de laatste plaats belangrijk, dat we aandacht hebben voor jou als klant. We proberen dagelijks vele klanten te helpen met advies en aandacht.