BBQ BASIC

Niels-grill-smoke-divider

Tijdens deze workshop word je bekend en enthousiast gemaakt voor het grillen op een echte ‘Bastard BBQ’. Je leert de temperatuurzones herkennen en je ontdekt het verschil hoe het is om te barbecueën met de juiste ingrediënten, houtskool en de beste barbecue die er op dit moment is. Je leert in detail de verschillen tussen direct-en indirect barbecueën en waar je op moet letten voor de beste resultaten. We behandelen de do’s en don’ts. De workshop is zowel geschikt voor de beginnende BBQ’er als voor meer ervaren grillmasters! Er zal een heerlijk 4-gangen menu bereidt worden met bijvoorbeeld diverse kleinere snacks, een mooi groot stuk zalm en een prachtig stuk rundvlees. Je sluit af met een te gek dessert, maar die houden we uiteraard nog even geheim!

Moeilijkheidsgraad

Deze workshop is ideaal voor beginners en semi-ervaren BBQ’ers

Groepsgrootte

Minimaal 15 tot maximaal 25 personen.

Workshop aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

American Style
Toevoegen aan winkelmand..