Tomahawk

Voor de echte carnivoor, met een stoer bot eraan vast.

Misschien wel het lekkerste stuk vlees voor op de BBQ. Ambachtelijk uitgebeend en 14 dagen gerijpt. Ben je een vleesliefhebber dan is de Côte de Boeuf een echte aanrader! Vacuüm verpakt omdat het beste vlees ook de beste verpakking verdient.

Côte de Boeuf is een stuk rundvlees met een prachtige smaak en een lust voor het oog. Het stuk vlees komt van de rib van het rund, van hetzelfde stuk als waar ribeye van gesneden wordt.

 

Bereidingsadvies: Grillen/Bakken tot kerntemperatuur 52 – 54 graden (tijd afhankelijk van dikte van het vlees.)

 28,40 71,00

Artikelnummer: 133
Voedingswaarde: energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0
Artikelnummer: 133

Meer producten

Producten

Toevoegen aan winkelmand..