De Picanha is een van de fijnste delen van het rund. Staartstuk is een rosbief, maar dan met een randje vet. De naam zegt het al, afkomstig van het achterste gedeelte van de koe. Het vetrandje zorgt voor een subtiele, maar vooral malse smaak.
Haal het stuk vlees 2 uur voor de bereiding uit de koelkast zodat het op kamertemperatuur kan komen. Stop de kern-temperatuurmeter in het hart van het dikste stuk vlees. Rooster vervolgens het staartstuk mooi goud-bruin op een goede verhitte BBQ. Wanneer de kerntemperatuur 52 graden heeft bereikt, haal het vlees van de BBQ en laat het vlees 10 minuten in folie gewikkeld na rusten.
Picanha
€ 24,30 – € 64,80
Meer producten
Producten
Varkens rollade
€ 7,92 – € 15,85
Muis van het huis
€ 6,88 – € 22,95
Bakbloedworst
€ 4,25 – € 8,50
Sensation burger
€ 1,79 – € 17,90
Kip op stok
€ 4,37 – € 10,93
Beenham
€ 1,99 – € 2,98
Honing-mosterd saus
€ 4,29
Bavette
€ 14,43 – € 43,27
Zigeuner saus
€ 2,97
Haasbiefstuk
€ 7,49 – € 112,35
Hausmacher
€ 1,95 – € 2,92
Bakleverworst
€ 4,75 – € 9,50
Sucadelappen
€ 5,36 – € 26,80
Varkensfilet gemarineerd
€ 1,59
Eiersalade
€ 2,99
Carpaccio steaks
€ 3,00
Barbecue worstjes
€ 17,00
Gegrilde spareribs
€ 13,27 – € 28,43
Boeren metworst
€ 3,13 – € 4,69
Varkenschnitzels naturel
€ 1,63 – € 3,25
Zalm salade
€ 4,92
Selderij salade
€ 2,60
Rib karbonade
€ 3,28 – € 5,74
Tomahawk
€ 47,35 – € 94,70
Parmaham
€ 5,25 – € 7,87
Gebraden rosbief
€ 2,99 – € 4,49
Biefstukspies
€ 3,02 – € 15,13
Boterhamworst
€ 1,90 – € 2,84
Varkensfilet
€ 1,25 – € 6,25
Mager rundergehakt
€ 3,92 – € 15,70
Balletjes in ketjapsaus
€ 2,33 – € 7,75
Cordon bleu op z’n Tubbigs
€ 2,84 – € 9,47
Schouder karbonade
€ 2,99 – € 5,23
Schouder rollade
€ 11,96 – € 31,90
Ontbijtspek
€ 2,29 – € 3,43
Varkenspoulet
€ 3,99 – € 15,95
Varkenssaucijsjes
€ 1,40
Blinde vinken
€ 1,79 – € 8,95
Kogelbiefstuk
€ 3,40 – € 10,19
Kipdij naturel
€ 1,59 – € 11,16
Gekookte worst
€ 2,15 – € 3,23
Runder rookvlees
€ 3,40 – € 5,10
Chorizo
€ 2,49 – € 3,73
Vlees ribben
€ 4,24 – € 16,95
Grill karbonade
€ 2,59 – € 8,63
Verse worst grof
€ 6,97
Cordon bleu
€ 2,84 – € 9,47
Gepaneerde schnitzels
€ 2,48
Gebraden fricandeau
€ 1,85 – € 2,77
Short Ribs
€ 23,20 – € 58,00
Procureur
€ 1,70
Soepvlees
€ 5,85 – € 19,50
Salami
€ 2,90 – € 4,35
Twente steak
€ 2,48 – € 8,25
Leverworst eigen
€ 1,65 – € 2,48