De Picanha is een van de fijnste delen van het rund. Staartstuk is een rosbief, maar dan met een randje vet. De naam zegt het al, afkomstig van het achterste gedeelte van de koe. Het vetrandje zorgt voor een subtiele, maar vooral malse smaak.
Haal het stuk vlees 2 uur voor de bereiding uit de koelkast zodat het op kamertemperatuur kan komen. Stop de kern-temperatuurmeter in het hart van het dikste stuk vlees. Rooster vervolgens het staartstuk mooi goud-bruin op een goede verhitte BBQ. Wanneer de kerntemperatuur 52 graden heeft bereikt, haal het vlees van de BBQ en laat het vlees 10 minuten in folie gewikkeld na rusten.
Picanha
€ 13,95 – € 27,90
Meer producten
Producten
Zigeuner saus
€ 2,97
Kipdij gemarineerd
€ 2,14 – € 7,13
Gehakt half om half
€ 1,14 – € 11,35
Mini rollades
€ 2,48 – € 8,25
Bakleverworst
€ 4,75 – € 9,50
Beenham
€ 1,99 – € 2,98
Varkenschnitzels naturel
€ 1,52 – € 3,04
Rauwe ham
€ 2,45 – € 3,67
Zigeuner schnitzels
€ 2,22 – € 8,88
Mager fricandeau
€ 8,47 – € 16,95
Driehoeksteak
€ 2,02 – € 10,13
Gekruid gehakt
€ 1,11 – € 11,10
Franse salade
€ 3,26
Pulled chicken
€ 5,55 – € 12,95
Runder saucijs
€ 1,63
Soepvlees
€ 5,08 – € 16,95
Zeeuws spek
€ 2,19 – € 3,29
Kerrie saus
€ 2,97
Gesneden kaas
€ 1,78 – € 2,67
Kip pesto
€ 2,63 – € 8,75
Paté Cranberry
€ 3,02 – € 9,07
Hamlappen
€ 1,70 – € 11,90
Houthakkers
€ 2,37 – € 7,90
Smokey bbq saus
€ 2,83
Gekruide filet lapjes
€ 1,55 – € 7,75
Procureur
€ 1,70
Blinde vinken
€ 1,79 – € 8,95
Katenhaasjes
€ 3,46 – € 11,55
Drumsticks naturel
€ 1,49 – € 2,98
Gebraden gehakt
€ 2,15 – € 3,23
Verse worst fijn
€ 1,09 – € 10,95
Twentserug
€ 2,20 – € 3,30
Varkenslappen
€ 1,05 – € 10,50
Magere speklappen naturel
€ 1,35 – € 2,02
Tonijn salade
€ 3,72
Haasbiefstuk
€ 7,19 – € 28,76
Snijworst
€ 2,59 – € 3,88
Smokey chicken
€ 2,27 – € 11,35
Gemarineerde biefpuntjes
€ 3,10
Fijne riblappen
€ 6,27 – € 16,72
Carpaccio gesneden
€ 3,95
Coburgerham
€ 2,90 – € 4,35
Boterhamworst
€ 1,90 – € 2,84
Peper cervelaat
€ 2,99 – € 4,49
Schinken metworst
€ 4,03 – € 6,04
Gebraden fricandeau
€ 1,85 – € 2,77
Kip roerbakschotel
€ 4,75 – € 19,00
Entrecote naturel
€ 5,79 – € 14,47
Pulled pork
€ 4,77 – € 15,90
Japanse sesam saus
€ 2,07
Beenham saus
€ 3,40
Twente steak
€ 2,48 – € 8,25
Boeren metworst
€ 2,78 – € 4,17
Balletjes in ketjapsaus
€ 2,33 – € 7,75
Boeren schnitzels
€ 2,22 – € 8,88
Kip/kerrie salade
€ 3,56
Kipfilet tuinkruiden
€ 2,89 – € 4,33
Gepaneerde schnitzels
€ 2,08 – € 6,92
Brisket
€ 19,90 – € 49,75
Schouderham
€ 1,90 – € 2,84
Dobbel steentjes spek
€ 1,75 – € 8,75