Picanha

De Picanha is een van de fijnste delen van het rund. Staartstuk is een rosbief, maar dan met een randje vet. De naam zegt het al, afkomstig van het achterste gedeelte van de koe. Het vetrandje zorgt voor een subtiele, maar vooral malse smaak.
Haal het stuk vlees 2 uur voor de bereiding uit de koelkast zodat het op kamertemperatuur kan komen. Stop de kern-temperatuurmeter in het hart van het dikste stuk vlees. Rooster vervolgens het staartstuk mooi goud-bruin op een goede verhitte BBQ. Wanneer de kerntemperatuur 52 graden heeft bereikt, haal het vlees van de BBQ en laat het vlees 10 minuten in folie gewikkeld na rusten.

 14,63 29,25

Artikelnummer: 137
Voedingswaarde: energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0
Artikelnummer: 137

Meer producten

Producten