Longhaas

De longhaas, ook wel bekend als “onglet” in het Frans of “hanger steak” in het Engels, is een bijzonder stuk vlees dat afkomstig is van het rund. Hoewel het minder bekend is dan populaire stukken zoals entrecote of ossenhaas, wordt de longhaas door kenners zeer gewaardeerd vanwege zijn rijke smaak en malse structuur.

Bereiding:

Omdat de longhaas zo’n smaakvol stuk vlees is, heeft het niet veel nodig om lekker te worden. Het wordt vaak kort en heet gegrild of gebakken om ervoor te zorgen dat het van binnen sappig blijft, terwijl de buitenkant een mooie korst krijgt. De longhaas wordt meestal rosé geserveerd om de malsheid te behouden. Het is belangrijk om het vlees tegen de draad in te snijden, om de vezels kort te houden en het vlees nog malser te maken.

 25,15

Artikelnummer: 109
Voedingswaarde: energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0
Artikelnummer: 109

Meer producten

Producten

Toevoegen aan winkelmand..