De entrecote wordt gesneden van de dunne lende en is het grootste van de twee stukken vlees die samen de T-bone vormen. Deze malse steak met zijn rijke smaak is een favoriet stukje vlees in veel restaurants.
Bereidingsadvies: Bakken 4-8 minuten
€ 1,25 – € 6,25
€ 6,97
€ 3,40 – € 5,09
€ 3,65 – € 5,47
€ 14,96 – € 39,90
€ 1,81 – € 9,05
€ 3,74
€ 1,89 – € 18,90
€ 2,97
€ 6,88 – € 22,95
€ 2,77 – € 7,40
€ 2,19 – € 3,29
€ 2,00 – € 2,99
€ 11,96 – € 31,90
€ 1,90 – € 2,84
€ 1,95 – € 2,92
€ 8,47 – € 33,90
€ 3,99 – € 15,95
€ 1,79
€ 30,50 – € 76,25
€ 2,24 – € 3,36
€ 2,75 – € 19,25
€ 3,40 – € 6,79
€ 5,71
€ 47,35 – € 94,70
€ 17,00
€ 1,90 – € 9,50
€ 3,20 – € 4,80
€ 2,58
€ 2,19 – € 3,29
€ 4,77 – € 15,90
€ 25,15
€ 2,98 – € 4,47
€ 8,25 – € 123,75
€ 1,63
€ 0,89
€ 1,87 – € 2,81
€ 2,58
€ 3,38 – € 13,53
€ 3,00 – € 9,99
€ 1,70
€ 1,90 – € 18,95
€ 3,42
€ 1,45 – € 2,17
€ 1,40
€ 5,34 – € 8,02
€ 2,29 – € 11,47
€ 2,81 – € 4,21
€ 3,01 – € 4,51
€ 2,45 – € 9,80
€ 2,07