Bieflappen of ook wel baklappen genoemd zijn van de magere rundvleesdelen gesneden. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.
Bereidingsadvies: Bakken 6-10 min
€ 3,46 – € 11,55
€ 4,38
€ 12,38 – € 37,13
€ 3,93 – € 5,89
€ 2,45 – € 9,80
€ 24,30 – € 64,80
€ 2,37 – € 7,90
€ 1,79
€ 1,25 – € 6,25
€ 3,40 – € 5,09
€ 2,29 – € 3,43
€ 2,33 – € 7,75
€ 6,97
€ 2,29 – € 11,47
€ 1,79
€ 3,19 – € 10,63
€ 3,59
€ 27,95 – € 69,88
€ 2,45 – € 3,67
€ 3,26
€ 1,79 – € 17,90
€ 5,10
€ 2,19 – € 3,29
€ 5,34 – € 8,02
€ 1,63
€ 8,97 – € 17,95
€ 3,38 – € 13,53
€ 5,55 – € 12,95
€ 4,77 – € 15,90
€ 2,37
€ 4,32
€ 23,20 – € 58,00
€ 2,99 – € 5,23
€ 2,70
€ 7,92 – € 15,85
€ 5,25 – € 7,87
€ 2,20 – € 3,30
€ 3,40 – € 5,09
€ 1,65 – € 2,48
€ 2,77 – € 11,10
€ 2,38 – € 7,95
€ 3,42
€ 1,79 – € 8,95
€ 12,07 – € 36,23
€ 2,84 – € 9,47
€ 4,99 – € 19,95
€ 1,50 – € 14,95
€ 2,90 – € 4,34
€ 1,90 – € 2,84
€ 2,02 – € 10,13
€ 2,01 – € 3,02
€ 4,25 – € 8,50
€ 6,75
€ 2,99
€ 1,90 – € 2,84
€ 4,00
€ 7,95 – € 15,90
€ 1,78 – € 2,67