Bieflappen of ook wel baklappen genoemd zijn van de magere rundvleesdelen gesneden. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.
Bereidingsadvies: Bakken 6-10 min
€ 2,85 – € 14,25
€ 1,95 – € 19,50
€ 6,95
€ 4,50
€ 2,75 – € 5,50
€ 5,95
€ 7,95
€ 16,50 per persoon
€ 3,50
€ 2,69 – € 5,38
€ 1,59
€ 6,97 – € 13,95
€ 2,48 – € 8,25
€ 39,99
€ 1,55 – € 15,50
€ 27,12 – € 67,80
€ 2,10 – € 20,95
€ 6,50
€ 2,29 – € 4,57
€ 3,30 – € 8,25
€ 13,95 – € 41,85
€ 0,90
€ 14,95 per persoon
€ 1.599,00
€ 2,98
€ 2,07
€ 4,99
€ 15,00 / kg
€ 1,48 – € 14,80
€ 13,50
€ 1,29 – € 12,95
€ 2,86
€ 2,38 – € 7,95
€ 0,80
€ 1,70 – € 6,80
€ 1,92 – € 9,60
€ 2,79 – € 8,37
€ 8,95
€ 2,25
€ 1,77 – € 3,54
€ 59,95
€ 2,38 – € 9,50
€ 21,95
€ 2,75
€ 4,03 – € 8,05
€ 42,50
€ 6,89 – € 34,48
€ 3,75 – € 18,75
€ 10,95
€ 2,70
€ 7,97 – € 15,95
€ 21,50 per persoon
€ 8,95 per persoon
€ 2,89 – € 14,45
€ 2,90 – € 14,47
€ 1,85 – € 3,70
€ 5,99
€ 1,85 – € 18,55
€ 9,95
€ 1,70 – € 3,39
€ 2,60 – € 5,19
€ 1,59 – € 7,95
€ 2,35 – € 4,70
€ 5,00 – € 12,50
€ 2,80
€ 449,00
€ 7,49
€ 2,33 – € 7,75
€ 4,55 – € 9,10
€ 2,10 – € 4,20
€ 10,88 – € 21,75
€ 1,99 – € 19,90
€ 2,00 – € 20,00
€ 1,90 – € 3,79
€ 2,10
€ 2,15 – € 4,30
€ 9,47 – € 28,43
€ 2,60
€ 3,80 – € 9,50
€ 14,63 – € 43,88
€ 1,78 – € 8,90
€ 2,60 – € 12,97
€ 2,17 – € 7,25
€ 2,45 – € 4,90
€ 2,22 – € 8,88
€ 1,52 – € 15,20
€ 7,50