Bieflappen of ook wel baklappen genoemd zijn van de magere rundvleesdelen gesneden. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.
Bereidingsadvies: Bakken 6-10 min
€ 2,08 – € 6,92
€ 2,77
€ 2,99 – € 4,49
€ 2,97
€ 2,79
€ 4,39 – € 15,37
€ 7,96 – € 19,90
€ 7,00 – € 24,50
€ 1,84 – € 2,76
€ 1,59 – € 2,38
€ 6,25 – € 18,75
€ 2,48 – € 8,25
€ 2,29 – € 3,06
€ 5,28
€ 1,11 – € 11,10
€ 2,22 – € 8,88
€ 2,05 – € 14,35
€ 1,35 – € 2,02
€ 1,99 – € 13,93
€ 0,89
€ 1,90 – € 9,50
€ 13,95 – € 27,90
€ 3,23
€ 2,39 – € 3,58
€ 4,65 – € 6,97
€ 2,29 – € 3,44
€ 1,70
€ 2,29 – € 3,43
€ 3,26
€ 1,65 – € 8,25
€ 2,69 – € 4,04
€ 2,27 – € 11,35
€ 2,86
€ 1,85 – € 18,55
€ 2,15 – € 3,23
€ 7,95 – € 31,80
€ 1,70
€ 1,75 – € 8,75
€ 2,89 – € 4,33
€ 3,80 – € 9,50
€ 1,90 – € 2,84
€ 1,79 – € 12,53
€ 1,89 – € 2,83
€ 2,37 – € 7,90
€ 2,49 – € 3,73
€ 2,97
€ 2,33 – € 7,75
€ 4,77 – € 15,90
€ 1,70 – € 16,95
€ 1,39 – € 13,90
€ 1,52 – € 3,04
€ 6,97 – € 13,95
€ 1,98
€ 3,72
€ 1,50 – € 3,00
€ 1,79 – € 17,90
€ 1,39 – € 13,90